The Future Is Scary

It's not enough space
not enough time
want to do it all
but have to wait in line

Don't dear to move on
it may lead to something
something big and good
something like the stars sing

Cause the seconds arn't many
I'm worried they are to few
want to live them all
want to do everything, all newIbland behöver man bara sitta för sig själv och tänka och vara. Bara va sig själv, att bara vara.
Vad händer här näst? Finns så mycket att välja. Men vad är det man vill och vad är det man borde? Vad är det man är tvungen att göra?
Tankarna susar och tiden den rusar...

Fridayeveryday

Den stora TIAN närmar sig

Den 29 dec är det idag, två dygn kvar tills det brakar loss. Vårt kära 2009 försvinner sakna men säkert för att ersättas utav the big 10! Och som det ska firas. En Nyår á la syskonen Hall kan ju inte gå fel. Mat och förfriskningar inhandlas och prepareras.Kallas det syskon kärlek?

Kl är i och för sig över tolv, så om man ska vara riktigt petig noga, vilket oftast är tråk, så är det den 30 dec idag.
Snön ligger matt på gräset utanför mitt sovrumsfönster. Mysigt? Ja, fridfullt och vackert är det, men ute i kylan döljer sig den trista sanningen... Som har fått mig att uppleva X antal nära döden upplevelser idag. Jag pratar så klart om det livsfarliga "halkan". Den kommer smygandes inpå en, och POFF! Så ligger man raklång på en kall och hård gata.

Have to move have to dance
Turn up the music and give me a chance
With my heart in the rhythm and my feet on the floor
I hear the screams, they are screaming for more!


Fridayeveryday

Lille Jul den är Kul

Lille Jul den är Kul.
Öppnar lite lätt med ett rim,
för jag är proppmätt och känner mig inte slim

Idag har Fam Hall haft bowling turnering. Och som förväntat så vann såklart dream team Far och Dotter! Har nog aldrig gjort så många strikes! Hur gick det för dig lillebror?Katten Hall gillar nog snön mest av familjen. Här ser ni henne i sprong med att fånga snöbollar. Ja just det, vi har en katt som kan fånga snöbollar!Mor och Fars inhandlande av gran Nr 1 var icke godkänt. Så imorse när man vakna så stod gran Nr 2 prydligt pyntad i vardagsrummet. Klart godkänd, bra gjort mamma!

Snart ska man bege sig för att träffa fröknarna Malmström och Altemyr. Det gillar vi.

God Jul i stugan! Jag har varit snäll i år!

Fridayeveryday

"Listan"- en tävling på liv och död

Okej, here's the deal. Nu är det ynka 55 dagar kvar tills Pekkan, Nyfiken, Jägern och Friday drar borrt från de kalla breddgraderna för att ta sig till det underbara landet Australien och sedan vidare till den vackra ön Bali.

Och nu är det så här att under hela resans gång kommer det att pågå en tävling på liv och död mellan det manliga och kvinnliga könet. Nicklas och johan mot Petra och mig. Tävlingen kommer gå till på följande vis:

En lista med diverse uppdrag kommer att skrivas utav deltagarna tillsammans. Uppdragen ska sedan utföras av båda lagmedlemmarna för att godkännas. De som fixar listan först eller klarat flest uppdrag när resan är slut vinner ett ovärdeligt pris (som vi ännu inte kommit fram till).

Här är några av de uppdrag som nog kommer att finnas med på den legendariska "Listan".

1.       Hångla med en främling av samma kön

2.       Tjäna ihop pengar till kvällsmat

3.       Tårtmula någon på stan

4.       Vara med i ett barslagsmål

5.       Få 5 telefon nr på en kväll

6.       Ha sex i vår bil

7.       Gå naken i minst 30 min

8.       Fånga ett djur, insekt räknas inte

9.       Ragga upp någon som betalar bensinen på nästa mack

10.   Planka in på ett vandrarhem och sova där en natt

11.   Vara med på en radiokanal så att vi kan höra oss själva i radio

12.   Utmana någon på shotrace och vinn den

13.   Äta något som det andra håller med att det är extremt motbjudande och tillräckligt mycket utav det

14.   Göra en springnota

15.   Få autograf från en ”kändis” (lokal eller större) bara han/hon är känt för något

16.   Lära sig 5 nya slang svordomar och sedan utöva dem på en främling (man får inte förklara för denna att man är med i en tävling) det ska vara genuint och överraskande

 

SKÅL pojkar!

Ni har inte en chans.

Fridayeveryday


Tired of being cunfused...

Garderob-tjänsten igår på Morfars flöt på utan större missöden. Det blir mer jobb framöver, störtskönt. Lite rullande inkomst i januari i alla fall.

Och herregisses, lite sen och efter som jag oftast är så har jag nu, hör och häpnad utäckt underhållningen utav den L.A hjärntvättade skånskan Anna Anka! Nu i sådanna här juletider kan man ju inte undgå att bli påmind om denna människa, efter som hon nu råkar ha ett väldigt snarlikt namn som en av våra käraset julvänner, KALLE ANKA!

På www.aftonbladet.se kan man nu följa Anna Anka i hennes egen julkalender. Varje dag ger hon lite tips och skryter om hur julfirandet ska gå till. Hon ger t.ex SAAB tips på hur de skulle ha undgått konkursen. Hon berättar om vad hon tycker om svininfluensan och hur lite hon skulle kunna tänka sig att vara tillsammans med en "bondlurk". Vilken härligt jordnära person vi har att göra med.

Och klippet som nog de flesta av vår svenska befolkning har sett. Men det skadar ju inte att se en gång till.Tired of being confused
Tired of being used
Have to step up and stand on my feet
Just do what feels right, follow your heartbeat


Fridayeveryday

Morfars och dag vid havet

Nu kan man väl ändå inte räknas som en av de oansvariga och lata tonåringarna som min mor kallar dem för. Efter som Bellibus, Isabella Andersson är lite sjuker idag och inte klarar av att jobba på Morfars så har jag fått leka hjälte och hoppa in (är nog Bella som är hjälten, tack för jobbet söt). Så ikväll blir det att jobba i garderoben på Morfars i stan. Wish me goodluck and kick me in the ass!

Idag lyckades solens stålar åter tränga sig igenom till vår kära planet och lysa upp vår vintervärld. För att ta vara på vädret så blev det en 1½ timmes promenad med mor och far. Ner till havet bar det med kameran i högsta hugg!Fler foton finns på min Facebook.

Vill bara avsluta med att säga att jag är väldigt avundsjuk på Nyfikens nyinköpta kamera. En NIKON D5000, så fint det kan bli.

When in danger, when in doubt, run in circles, scream and shout!

Fridayeveryday

Am I near my fairyland?

Foto: Frida Hall

Bild från Haverdal, jag och far min var ute och lekte med kameran.

 

Sometimes I just want to go away

To a fairyland there everything is my way

Where I could stay as long as I wanted to

Where I could smile, I could cry, do everything I wanted to do

But this isn't what it's like, it's just a dream

I'm not near, I'm not even between

So when I'm sad and feeling down, I need my fairyland

But until I can go there, can I hold your hand?

fridayeveryday

 

Lugn kväll idag, mycket välbehövd. Blir nog en repris på den i morgondagen.
Och Råger fick ju till sist sin fru, slutet gott allting gott som man så för ofta säger. Lördagen bjuder nog annars på sillning (vilket menas med preparation av julsillen) med fadern. Lite pyssel med julklappar ska vi nog klämma in. Får försöka tvinga fram lite go julkänsla. Det är i god til för det.

 

G'natt på er era lågutbildade skitstövlar, ett farväl med lite inspiration från självaste Itzhak Skenström.
Fridayeveryday

Modevisning och NakenGungning

I tisdags var det dags för Linn att redovisa sitt Projekt arbete. Och där var så klart jag och dokumenterade allt. Hon hade en modevisning för smycken från ECA-design (http://ecadesign.blogg.se/) och skor från DNA.
Modellerna var de trogna gymnasterna och vännerna. Snygga var de.Fler bilder från modevisningen finns på min facebook.

Igår bar det av till Kungbacka för att hälsa på Nillen. Planen var att gå på Jul på Liseberg, men på grund av kyla, snö och lathet så blev planerna om planerade till tacos och film. Två tummar upp för det. Annars innehöll kvällen både cider/shot tävlingar och naken-gungning i minus grader. Så fint det kan bli en Lill-Lördag.Nu ska hon sova.
Hoho i skorstenen

Fridayeveryday

Tribute to Michael Jackson

Förra veckan var det full igång. Folk måste tro att jag har nått snett hängade löst i huvudet så mycket som jag varit och besökt min kära gamla skola Sannarp. Men Dansen är svår att slita sig ifrån så har hjälp till lite och titta på deras Tribut to Michael Jackson show. Mycket bra kört gott folk, "This is it" like the king of pop said!Fler bilder hittar ni på min Facebook.

I Lördags var det Halmstad Frigymnasters årliga Julgala i Sporthallen.
Men det var inte vilken julgala som helst, min kära bror Filip Hall var med i det förtjusande luciatåget. (Pga en tävling han förlorade förra året).Från vänster: Emma, Emma, Lucas, Filip och Andy.
Vackert, det gjorde ni bra.
Därefter var det Julfest på Hertz Minne. Överraskande skojigt! Dans och sång på stolar och bord av små som stora.

Nu ska man iväg till Båstad.
See ya bitches!

Fridayeveryday

Vägra Vara Vuxen- Klubben för dig med barnasinnet kvar

Klubben VVV är här med öppnad och söker medlemmar. VVV- Vägra Vara Vuxen, en klubb för dig som känner att barnet i dig inte riktigt vill släppa taget än. Om du fortfarande gillar att bli uppassad av dina föräldrar. Om du vägrar att ta bort den där sista nallen från sängen. Om disney filmer och kiss och bajs skämt fortfarande får dina magmuskler i krampanfall och dina tårar att rinna.
Då min vän, är VVV-klubben något för dig!
Förmåner inom VVV, ingen medlem i klubben kommer någonsin att säga du är barnslig, använda fraser som "Skärp dig!" eller "Väx upp!"

Detta är en chans för dig som inte riktigt än vill eller vågar ta steget in i vuxen livet. VVV är en värld fylld med färgglada färger, godisbjörna, glass med kolasås och tillåtelse till att göra vad som helst fallar dig in.
Bli medlem nu! VVV- Vägra Vara Vuxen !Idag var jag åter igen på Sannarp och tittade på genrepet inför Dans och Gestaltnings show Tribute To Michael Jackson. Som kommer att utföras imorgon torsdag kl 19.00 i Sannarps aula Galaxen. Kom gärna och titta, mer publik är alltid välkommet!
Ser super ut boys and girls, you can do it. This is it!

Fridayeveryday

Den smått överviktiga skånskan...

Priset för dagens bästa underhållning går til.....(trummvirrvell).... komedi programmet "Hipp Hipp".
Hipp Hipp med alla dess härliga karaktärer som den smått överviktiga skånskan från Staffansstorp, Tiffany Persson. Den lätt förvirrade brandmannen Kaj-Åke Kajan Hansson. Den socialt handikappade journalisten Morhan Phålsson med hans hjälpande kameraman Robert. Det är bara några utav de fantastiska och mycket intressanta människor ni får möta i Hipp Hipps sagolika värld.

Här får ni ett smakprov från Hipp Hipps live show. Underbart!


Annars har dagen spenderats på följande vis:
Lite nyttogöra på hemmaplan, sen in till stan med Nyfiken. Kl 18.00-20.30 var det dags att ladda kroppen för gymnastik. Härligt att träna igen!
Nu är det Itzhaks Julevangelium som lockar (Hipp Hipps julavsnitt vill säga).

Så sho i galoschen på alla homo sapiens där ute!
Fridayeveryday

Ät så du blir fet...

Så har man äntligen fått sin älskade Kaskmössa inköpt. Fann den i en skidbutik i Hemsedal, men som allt annat i Norge så var den litt dyr för mig. Men vilken tur man har du ochhittar samme mysse inna på Team Sportia i Halmstad.Me like!
Friday lives in her way! Just nu i sin nya mössa.

Nee gott folk. Nu är det dags för lite lunch, sen bär det av till stan och sen besök på Sannarp.

"Ät så du blir fet
Blir du fet så blir du vacker
Blir du vacker blir du gift
Blir du gift så önskar du att du aldrig hade ätit
"

Visa ord från mormor

Fridayeveryday

Tjocka killen med skägg och röd jacka?

Okej, en vecka avklarad efter hemkomsten. Vi är nu inne på december månad. Och det vi förknipper mest med den är nog han den tjocke killen med skägg och röd jacka. Ni vet han som kommer med en stor säck med presenter om man varit RIKTIGT snäll i år. Och jag har såklart gjort mitt yttersta hela året för att hamna på hans så kallade "snälla lista". Mem lite extra pepparkakor har alrig skadat någon.

Sen har vi ju även det här delmomentet i december som heter "nyår". Och vad blir det av det i år? Jo, vi ska nog ta och lösa den gåtan med.

Annars är hon Friday tillbaka på banan. Hon tränar 10 timmar i veckan. Hon dansar äntligen igen. Hjälper till här hemma så gott hon kan och gör allmänt nyttiga och bra saker. Vad än hennes mor anser!

Dance Behind Bars får man heller aldrig nog av. Lite bilder för er som missade årets händelse -09!Vill avsluta med att göra lite reklam för Halmstad Frigymnasters årliga Juluppvisning, som jag tror infinner sig i Sporthallen kl 16 Lördagen den 12 dec. Kan lova att det kommer bli en dundershow! Kom gärna och titta, kostar ett litet inträde för att stötta vår kära förening.

Time to sleep, krypa till kojs och nocka huvudet i kudden.
Fridayeveryday

Good old Strawtown

Så var man tillbaka och försöker leta sig tillbaka i det "vanliga" livet i Halmstadboet.
19 år och arbetslös, vad tycker vi om det? Det funkar, bara att blunda och köra.
Och Sannarpsgymnasiet, så länge jag inte har nått annat för mig på dagarna så blir ni inte av med mig så lätt. DEAL WITH IT!

De första två träninarna har satt sina spår. ÄNTLIGEN träningsverk igen. Men det känns att man inte tränade igår, mina fotleder skriker lite för varje landning. Men det ska gå an, Nu köttar vi!

Dans är även tillbaka i mitt liv. Har träffat Linda några gånger och hon gör min dag. DANCE UNTIL YOU DROP!

Idag blir det lite julshopping med Nicholauda på stan, sen So You Think You Can Dance maraton. Mumsfilibaba!The Pärsons utan för deras hem de senaste 3 månaderna.
Och snart börjar de nya äventyret, AUSTRALIEN & BALI den 15/2-17/5 !

Fridayeveryday


RSS 2.0