Mönster i vardagen

Det går bra nu kompis det går bra nu!
Så här kan det gå när Ida och Frida ska prova på Skogis backen. Eller okej då, så kan det gå när Frida ska åka i Skogis...Kan inte hjälpa att se ett mönster i min åkning...hum...Och såklart så hänger inte Frida med på när bilden tas...Suck...Nehepp, dags att ta sig i kragen igen efter jobbet. PRISON BREAK it is!

Fridayeveryday

Tonight we're going hard!

Jag låter bilden och texten tala för sig själv...

Imon blir det förhoppningsvis skidor och danspass!Tonight we're going hard, hard, ha-ha-ha-hard
Just like the world is ours, ours, ou-ou-ou-ours
We're tearin' it apart, part, pa-pa-pa-part
You know we're superstars
We are who we are!

We're dancing like we're dumb, dumb, du-du-du-dumb
Our bodies going numb, numb, nu-nu-nu-numb
We'll be forever young, young, yo-yo-yo-young
You know we're superstars
We are who we are!


Fridayeveryday

Som U2 sa "It's a beautiful daaaay"

Äntligen blev det lite åkning, och vilken dag i backen! Vädret kunde inte varit bättre och massa ny pudersnö som kommit under natten.Bästa skid-dagen hittills!

Idag är det ingen vanlig dag faktiskt. Det är så att min käre broder Per Filip Sebastian Hall föddes på Halmstad BB för exakt 19 år sedan, och det ska ju alltid firas. Och som det inte skulle vara nog med det så är det så att Isabella Andersson fyller stora 20 och det ska firas med middag på Wersen's. Blir nog en ypperligt trevlig kväll.

If we crawl
'Til we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no end
So lets crawl, crawl, crawl
Back to love...


Fridayeveryday


Den där flugan internet

Herre jäklans! Nu händer det saker i galoschen. Den dära flugan som blivit rätt populär, även kallad internet, har äntligen fått en plats i mitt liv igen. Så nu kära medmänniskor slipper ni sitta hemma och rulla tummarna och undra över hur det går för mig uppe i norr.

I'M BACK ON TRACK MOTHERFUCKERS!!Just nu är det kanske inte så mycket till track, har gått och sjukat ner mig med snor i snoken och svett i pannan. Men det är på bättringsvägen. Tror jag ska våga ta nått åk i backen idag i alla fall. Var alldeles för länge sedan nu.

Men vem kan klaga på att vara sängliggandes när man har hur många Prison break säsonger som helst att njuta utav. 18 avsnitt på 2 dagar. Rätt stolt faktiskt!

Ikväll blir det förhoppningsvis Bygget och lite sväng på baken!

Tjalooz!

Fridayeveryday


RSS 2.0