Tired of being cunfused...

Garderob-tjänsten igår på Morfars flöt på utan större missöden. Det blir mer jobb framöver, störtskönt. Lite rullande inkomst i januari i alla fall.

Och herregisses, lite sen och efter som jag oftast är så har jag nu, hör och häpnad utäckt underhållningen utav den L.A hjärntvättade skånskan Anna Anka! Nu i sådanna här juletider kan man ju inte undgå att bli påmind om denna människa, efter som hon nu råkar ha ett väldigt snarlikt namn som en av våra käraset julvänner, KALLE ANKA!

På www.aftonbladet.se kan man nu följa Anna Anka i hennes egen julkalender. Varje dag ger hon lite tips och skryter om hur julfirandet ska gå till. Hon ger t.ex SAAB tips på hur de skulle ha undgått konkursen. Hon berättar om vad hon tycker om svininfluensan och hur lite hon skulle kunna tänka sig att vara tillsammans med en "bondlurk". Vilken härligt jordnära person vi har att göra med.

Och klippet som nog de flesta av vår svenska befolkning har sett. Men det skadar ju inte att se en gång till.Tired of being confused
Tired of being used
Have to step up and stand on my feet
Just do what feels right, follow your heartbeat


Fridayeveryday

Kommentarer
Postat av: Andrea

Det är bara bra. Trivs som fisken i vattnet. Julen firas här uppe i ett mycket vältäckt vitt paradis, likaså nyår. Ska bli skönt att slippa stråstaden för ett tag :) Hur kommer din nyår se ut ? :)

2009-12-20 @ 22:37:02
URL: http://avandrea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0