Vägra Vara Vuxen- Klubben för dig med barnasinnet kvar

Klubben VVV är här med öppnad och söker medlemmar. VVV- Vägra Vara Vuxen, en klubb för dig som känner att barnet i dig inte riktigt vill släppa taget än. Om du fortfarande gillar att bli uppassad av dina föräldrar. Om du vägrar att ta bort den där sista nallen från sängen. Om disney filmer och kiss och bajs skämt fortfarande får dina magmuskler i krampanfall och dina tårar att rinna.
Då min vän, är VVV-klubben något för dig!
Förmåner inom VVV, ingen medlem i klubben kommer någonsin att säga du är barnslig, använda fraser som "Skärp dig!" eller "Väx upp!"

Detta är en chans för dig som inte riktigt än vill eller vågar ta steget in i vuxen livet. VVV är en värld fylld med färgglada färger, godisbjörna, glass med kolasås och tillåtelse till att göra vad som helst fallar dig in.
Bli medlem nu! VVV- Vägra Vara Vuxen !Idag var jag åter igen på Sannarp och tittade på genrepet inför Dans och Gestaltnings show Tribute To Michael Jackson. Som kommer att utföras imorgon torsdag kl 19.00 i Sannarps aula Galaxen. Kom gärna och titta, mer publik är alltid välkommet!
Ser super ut boys and girls, you can do it. This is it!

Fridayeveryday

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0