Så kan det gå, när inte haspen är på

Tjing och lite tjong!
Igår var det dags att inviga Pers eget badland TROPICANA! Efter en mycket lång och slitsam arbetsvecka behövde varje muskel i vår kropp någon timme i bubbelpoolen. Två timmar med varmt vatten och vattenrutchbanor var precis det vi behövde för att skölja bort allt ull från näsor och öron. Ett par väl spenderade 50 kr.

Idag är det slappedag, mysdag och lite gosdag. Det blir är ett Beck-maraton som väntar runt hörnet. Startskotten går av 13.30.
Ikväll blir det till puben Pernille och socialisera sig lite. Kan bli Mycket trevligt.
Har glömt att informera om våra nya vänner Felix och Jonte från Lindköping. Hel sköna killar. Felix jobbar med oss i klipperiet. Han har fått den stora äran att sätta på plastpåsar på Fårens bloddroppande huvuden. Jonte jobbar inne i slakten. Han har fått den givande arbetsuppgiften att klippa bort en nackkonta med en jätte stor stång. Han älskar sitt jobb.
Men han älskar det inte lika mycket som Rövrörs-killen. Varje gång vi ska gå upp till kantinan(cafeterian) så står han där under troppan med ett rör som han stoppar in gång efter gång i fårens stjärt och suger ut deras resterande skit. Det skär varje gång i hjärtat när han tittar upp på en med hans suktande blick "rädda mig snälla, eller skjut mig..."


Fridayeveryday

 

Nu är det Beck som kallar, så mors på er!
Men vet ni vad det bästa med lördagen är? Det är att man får et till sån här dag i morgon!

Puss och snusk från Fam Pärson

Kommentarer
Postat av: miki

De måste älska sina jobb ;) Var gör du för något? Hoppas att du trvis bra! PUss

2009-09-12 @ 22:09:17
URL: http://mikaelaanna.blogg.se/
Postat av: friday

oohja! jag klipper av ullen på fåren. om du kollar lite längre ner i bloggen så har jag skrivit utförligt om vad vi göt :P

2009-09-13 @ 20:26:12
URL: http://fridaisabellahall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0