En sån där dag, en sån där heldag.

Inställde på Sverige matchen igår kväll blev vi lite smått besvikna. Hur kommer det säg att Norge inte visar Sverige spöa skiten ur Ungern. aja det var inte mycket att göra åt det, bara att anpassa sig till situationen. Upptäcktsfärd på Gols pubar/pizzerior (3st). När vi kom in på vår tredje och sista pizzeria 3 musketörerna så till vår stora glädje och förvåning, så är det någon omtänksam medmänniska som lämnat en halv pizza kvar i ett av båsen.

Ekonomiska som vi är så tar vi så klart vara på maten. Slänga mat går inte för sig i Fam Pärsons världsbild. Kvällsmaten för Frida, Nicklas och Petra blev en delikat Pizza. Men som sagt ekonomiska eller snåla? avgör själv. Och som serverat på silverfat så vad hittar vi inte utanför våran lägenhet ståendes ensamma i kylan. Jo, ett fyrpack Tuborg. Med lite självbakade våfflor till det så var kvällen räddad! Filmen för kvällen blev The butterfly effect med Ashton Kutcher. Kan rekommenderas väl.


Idag har det varit bärplockning, Hallon är gott! Och av hallon blir det såklart hallonpaj. Och före hallonpajen blir det såklart Söndagspizzan.

Tjoflöjt på er allesammans !

Kommentarer
Postat av: Ullis

Saknar dig Fridi !

Hur har du det? Trivs du?

Kommer snart upp till Norge då bannemej ska vi träffas!! :D

Puss på dej!

2009-09-07 @ 16:45:05
URL: http://ulrikarebeckanorby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0