Fenomenet Bloggvärlden?

Hej hopp och fillibom! Frida här, ännu ett offer som har tvingats in i den grymma bloggvärldens där allas åsikter och händelserika dagar spelar in. Men jag ska inte klaga innan jag testa. So here we go, Fridas första historiska blogginlägg. Läs och förhoppningsvis njut !

Om 60 timmer. Då ni, då drar frida, albin, nicklas, petra, fredrik och johan väster ut! Det är vårat kära grannland i väst som lockar. Den lilla staden Gol är vad som är utpekat på kartan. I två stycken till ytterst fullpackade bilar ska vi med glatt humör ta oss över den norska gränsen.
Och vad är det då som lockar i Gol? Jo pengagiriga som varenda svensk student så har även vi bestämt oss vi att testa på livet som "the rich people". Jobb på slakteri !! Kanske inte särskilt grasiöst eller bekvämt, men spännade och förhoppningsvis inkomstgivande.
Vårt boende för de kommande månaderna är på det idylliska Pers appartments på Pers hotel. Två stycken 4 bäddare har vi lyckats få ihop. Lägenheternas deltagare kommer att bestå utav: Frida, Albin och Fredrik. Nicklas, Petra och Johan. Tillsammans bilder vi The DreamTeam!

Som sagt så är det bara cirkus 60 timmar kvar tills jag lämnar vårt vackra svealand och allt börjar kännas väldigt på riktigt. Sista träningen på ett tag med världens mest underbara grupp. Har tränat konstant i 11 år nu med dessa tjejernai Halmstad Frigymnaster och det kommer göra väldigt ont att lämna er. Men som sagt vi ses snart !
Jag skulle kunna ta upp hur många människor som helst som jag kommer att sakna. Det är så många som gör det där lilla extra, som gör att man får den där lilla extra adrenalin kickan utan att man behöver göra nått speciellt! Ni vet vilka ni är. Jag mår så bra med mina vänner. Utan er skulle jag aldrig kunnat klara mig så här bra igen allt skräp. Tack för att jag har er! Men som sagt innan, vi ses ju snart !

Jag hoppas att jag har väckt erat intresse lite för mitt mkt sagolika och händelserika liv. Jag kommer att fortsätta att informera om min tripp till Norge och jag hoppas att ni kommer förlja med mig lite genom resan i min blogg.

Over and out
Your one and only Frida!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0