Dec. 21, 2013

oj oj vad dagarna flyger. Igår var vi på splash, ett vattenland lite utanför nairobi. vilket projekt det va att ta sig dig men väl där var det mycket uppskattat.


det är så roliga. vid lunchtid så ville vi skämma bort dem med lite handburgare. men när vi berättde det va det inte alls populärt. "don't they have ugali and sukumawiki?" sa i princip alla. det är den maten de får exakt varje dag. slutade ialla fall med burgare och fishfingers. fanns ingen kenyansk mat. men de va gott tyckte dem. speciellt tartarsåsen.

vi har köpt lite hygienartiklar alla. tandborstar, tandkräm, tvål, lotion m.m. behövs alltid. har också börjat att köpa nya slippers och skor. när jag va här i juni köpte jag nya skor och slippers till dem alla. de är alla sönder använda. ... dessa pojkar och mlolongos vägar äter skor. helt sjukt.

bild från en liten tur i mlolongo. man får ofta ett stort följe efter sig.


Fredrik visar hur glada denär för sina nya myggnät.


här är vi i utkanten av Kibera, nairobis största slumområde. det får Mlolongo att kännas säkert...idag hade vi ett boardmeeting för Jia courage. togs upp en del viktiga punkter som jag kommer återkomma om.

hoppas ni har det bra där hemma. God jul på er!Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi är stolta över ditt engagemang.puss och God Jul på dig. hälsa alla mamma o pappa

2013-12-21 @ 19:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0