GEOSCARETTBÄTTRELIV.COM

Igår var det ännu en personalfest! Full fart på hotellet sen bar det iväg ner på byn för ännu mera party. Men tyvärr så fick ju jag ansvarsfull som jag är åka hem efter middagen... Tyck synd om mig. Men som tur så finns det ett fenomen i dessa gudomliga skidorter som kallas AFERSKI! 3-6 alldeles perfekt för de som ska upp kl 05 dagen efter!
Så imon blir det att inviga min första riktiga Afterski på Timmerstugan. Det gillar vi skarpt.

Jobbet var helt okej idag. Alltid lika kul att sätta upp en hel frukostbuffé när ca 10 pers kommer och äter.
Men jag och Anna aka Dwarfie kan underhålla oss rätt bra ändå.Anna kämpar hård med Djävulsmaskinen även kallad diskmaskinen som tvångt ska gå i tu hela tiden. Onödigt tycker jag...

Min sista stycke text ska jag  tillägna till en god sak.
Detta är Oscar... Oscar har det inte lätt. Oscar föddes med en grov hjärnstörning som gör det lite extra svårt för honom att ta sig igenom livets alla tuffa utmaningar.
Skänk en slant till GEOSCARETTBÄTTRELIV.COM så skänker du en gnutta glädje till Oscars mindre lätta liv.

GÖR EN GODGÄRNING RÄDDA OSCAR!


Fridateveryday


SHYSKIBRE

Vi har äntligen tagit tag i oss själva och invigt gymmet på Tott. Fast det flesta tränade nog bara för att känna sig förkänta av bubbelpoolen efteråt...

Det är jätte mysigt här uppe i Åre men det finns ett problem, jag ha NADA julkänsla. Så igår tog vi saken i egna händer och bestämde oss för ett lussebak. Det blev Lussekatter, lussebullar med mandelmassa i och massa knäck!
Inte fy skam alltså!Ne hepp nu bler det vinprovning!

Fridayeveryday

Who is the next one to be Carroted?

Sunday @ Dippan var en oerhört roande kväll! Det började med förfest på Torpet hos några vänliga kollegor, därefter bar det iväg ner till byn! Väl inne på Dippan slank det ner både det ena och det andra. Kanske lite för mycket av det andra för Anna som skulle jobba kl 6 dan efter . Vilket gick som det gick…

Kvällen tog slut alldeles för snabbt. Helt plötsligt tog musiken slut och det var dags att gå hem. Men vem säger att man inte kan ha skoj på hemvägen. Bowling är ju ganska kul…

På vägen hem fick Oscar och jag syn på ett par som står mitt i gatan ca 20 meter bort som håller om varandra och kyss lite smått. "Kolla detta" säger Oscar och börjar springa med full fart mot paret. Precis innan han är framme slänger han sig i en boll och kapar deras ben och de flyget som bowling käglor!

Vem kan motstå ett sådant ypperligt tillfälla att bowla. Var länge sedan jag skratta så mycket. Men det bästa av allt var hur paret reagerade. ”Förlåt så mycket, jag var bara tvungen” säger Oscar. ”Det är lugnt vi skulle nog också gjort så” svarar dem. Stört sköna!

Men kvällens pris gick ändå till Emma som på något vis lyckades vandra visle, gå in ett främmande hus och somna på soffan.

Den vackra vandringsmedaljen. Emma håller ledningen! Who is the next one to be carroted?

Nu blir det träning!

Fridayeveryday


Cracks in that Motherfucker...Idag var det arbete 06-14.30. Skönt att sluta tidigt.
Blev att inviga Totts gym idag (blev mest danssalen, okej då bara danssalen).
 Ikväll blir det utgång på Dippan för fulla muggar för jag är LEDIG IMON!!!
Snart blir det förfest på Torpet hos några av våra kära kockar.Hotellet kom ihop sig till slut. Så här ser lite av min arbetsplats ut.
Anja BarenStora restaurangenMy sliter i barenHär sitter jag och nördar med datorn just nu. Helt okej alltså.

Life is like a mirror, you can fix it if you break it
But you can still see the cracks in that motherfucker!

Fridayeveryday


It's nice to get up i the morning!

Okej okej, kasst med uppdatering. Har inte fått nått internet i stugan än och jag är för snål för att skaffa eget än. Så då blir det att tatta från mina vänliga roomies iphones. Tackar så hjärtligt!
Veckan har varit jobb jobb och jobb. Sjunde dagen i rad i morgon. 10-12 h varje dag. Det är fullt upp på Tott just nu. Hade premiär i går.
Jobbar frukost just nu så då är det upp innan tuppen kl 05.00. Helt okej faktiskt men man blir rätt bra trött efter klockan har gått runt ett varv.
Vi har fått utökning i Barnstugan. Oskar en trevlig pojk från Västervik. Just nu är vi 6 stycken som bor här. Anton flyttar ut i morgon. Han jobbar tyvärr inte kvar på Tott. Vi inväntar tre stycken till. Sen kanske vi blir fler om Tott behöver anställa fler. Men än så länge har har alla egna rum i alla fall.
Kom nyss hem från Lokalen. En ungdomsgård med skateramp, trampolin, tjockmattor, biljardbord. Det stället gillar vi skarpt. Har gett mig på ett nytt projekt också, ska lära mig stå och rulla på en skateboard!
Gymmet på Tott har även ett ypperligt bra dansrum med spegelvägg, där kommer ju jag vistas rätt ofta!
Nu ska jag brottas med kudden. Upp och hoppa kl 5 igen!

Fridayeveryday

Stora partys och stora projekt

Igår var det underbar skidåkning hela förmiddagen. Kylan börjar bli lite mildrare, bara -16.
På kvällen begav vi oss till DIPPAN för att skaka skaka rumpa rumpa med Mr PROMOE!
Dippan gillar vi skarpt, blir nog ett antan Sunday's @ Dippan framöver.Idag har det varit jobb jobb. Det är ett stort projekt att starta upp ett hotell från grunden ska ni veta. Allt ska byggas, allts ska packas upp allt ska städas. Det gör inte på ett kick som sagt. Men alla kämpar på, och då menar jag alla. Kul att sätta ihop en soffa tillsammans med VD:n och ägarna. Alla hjälps till. Det kallar jag teambuilding!

Fridayeveryday

Tottare är vi allihop!

Andra dan i backen idag! -12 på toppen men -28 i dalen. Brrrr! Håret och fransarna fryser till is som värsta Day after tomorrow scenen!Men vackert är det allt.Kallt som sagt!Nej nej, jag är röd för att jag är solbränd i ansiktet, inte för att det är kallt...

Igår var det vinprovning och middag med alla Tottare. Mucho trevligt, blev lite kalas i Barnstugan innan vi rulla ner för backen till Dahlboms sen. Ett mycket bra häng.Alla Tottare samladeStefano (min chef) talar om vino!Sen var det förfest!
Sen fest!!!

Fridayeveryday

RSS 2.0