Gol to Strawtown - Strawtown to Gol

Helgen spenderader i välbekanta Strawtown, även känt som Halmstad. Och vilken helg Nicklas och jag lyckades pricka in. Sol så det bara stänkte om det.
En mycket lyckad helg blev det. Träffade alla saknade människor, fest, stek på stan och massa god maaaat!

Men så var man hemma i Golet igen. Kom hem kl 3 i natt. Tre timmars sömn sen var det upp och jobba. Gick mycket bättre än förväntat.


Har en rolig sak att berätta och två tråkiga saker. Och jag börjar så klar med de mindra nöjesfulla nyheterna.

# Blev så arg i dag. Ännu en gång så har slaktarn Oliver glömt att skära av halsen på ett stackars får. Han borde fan få sparken! Jag har accepterat att jobba på ett slakteri och har vant mig vid tanken på att de dödas flera tusen får varje vecka. Men bara därför att jag vet att de dör på ett humant sätt. Men när väl Idioten till slaktare glömmer bort att döda fåren så blir det så tvärtemot humant det kan bli.

Fy, får ont i magen och blir så arg. Var på väg att skälla på honom och säga att han borde få sparken. Men eftersom han är tysk så hade det inte hjälpt särskilt mycket.

# Nästa tråkiga händelse är om en av engelsmännen. Matt killen som vi lärt känna bäst i det gänget berättade att Rich som är hans bästa vän här blev förd till sjukhuset i helekopter idag. Det var tydligen riktigt allvarligt. Hoppas att han blir okej.

# Så till sist det skojiga för dagen. Idag var det faktist ingen vanlig dag. Ne för det är Felix födelsedag. Och stackars Felix trodde vi hade glömt bort hans dag eftersom inge brydde om att gratta honom på morgonen. Men vad han inte visste var att när väl 200 får var klippta så brast hela klipperiet ut i skönsång med den gamla goda "Ja må du leva". Han var så tacksam.


Katten Hall fick också vara med på ett hörn. Bara för att hon är som hon är.

Nu är det mat. Ris, schnitzel, grönsaker och beanaissås! Det är grejer det!
Tjoflöjt i Bjerneskogen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0