3 okt- Fjös och snö!

Citat á la Fidde: "Det är en perfekt dag för solnedgången, om man inte behöver se solen"

Idag är det Lördag! Och även dagen för årets första snö, och herregud som det har snöat. Kallt som satan här men väldigt myspys.


Arbetsdan var allt annat än myspysigt. Det var vi mot "fjöset" idag. Fjöset är när man tar bort all skit, bajs, kiss med mera som fåren, kor och hästar tömt ur sig den gåenge veckan. Snacka om ammoniak doft i hög nivå. Som det stank. Klökningarna kom och gick och ögonen sved. Men det gick fint som snus.

Började jobba kl 7 i morse och slutade kl 14. Fram till kl 11 så hade vi 50% OB, alltså 212 norska i timmen. Efter 11 så var det 100%. Över 280 norska kosingar i timmen. Det skottar jag gärna skit för!



Och just det, det var ju inte bara att skyfla bort skiten. Utan man var ju tvungen att krypa under ett galler som som satt ca 1 meter upp över golvet. Mmmm. Och alla ni som säger att ni har ett skitjobb. Testa på Fjöset!

Tyvärr så kommer uppdataringen av diese blogg inte se llika ofta som innan. Pers hotell har nämligen beslutat sig om att internet ska kosta på hotellet. Så ekonomiska som vi är så sitter vi och trycker i bilen utanför ett bibliotek (som för tillfället har stängt) uppkopplade på dersas trådlösa nätverk. Så kommer inte ha lika mycket kontakt med omvärlden nu som innan.

That's life, just deal with it!



And just remember, we may be far from home. But we keep an eye on you...

Nästa destination är pokerkväll hos Walesarna.
Så kan de gå när Pärson är på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0