Änglavakt

Igår var det äntligen fredag, en av de bästa dagarna på veckan. Men vår underbara fredag ändrades snabbt.
Kl 20.15 ringer Albin hem till mig och Nicklas som sitter fast klistrade vid IDOL som vanligt. Jag ser direkt på Nicklas att detta samtalet var allt annat än ett "Hej hur är läget" samtal.

På väg hem från deras Sverige-Oslo tripp har Johan, Albin, Fidde och Saian kör och krockat med en lastbil. Albin berättar att alla mår bra men de måste vänta in polis och ambulans för att sedan ta sig till sjukhuset.

Nicklas och jag vill så klart så snabbt så möljigt ta oss till våra vänner och hjälpa dem. Men med ingen tillgänglig bil var de ett svårare problem. Men tack vara våra underbara grannar så fick vi låna två bilar att hämta dem med.

Här berättar Ablin lite kort om vad det var som hände:

"Igårkväll hände det något väldigt tråkigt. Igår åkte nämligen Johan och Fredrik till Sverige för att besiktiga Johans bil, medans Albin och Saian tog en dag i Oslo och besökte Sillen. Efter ca 6 mils resande från Oslo så kommer det en allt för snäv vänster kurva och bilen vrider sig allt för mycket åt vänster samtidigt som det kommer en lastbil i motsats riktning. Bilen tappar fäste och froten körs rakt in i lastbilen på sidan och trycks sedan bakåt mot räckte där vi sedan fastnar 2m senare.  Polisen kommer till plasten, likaså ambulansen men ingen är skadad. Ambulanspersonalen vill ändå ta de till sjukhuset eftersom de tycker att det verkar konstigt att ingen av dem har någon skada med tanke på hur bilen ser ut. Så 4h senare kan de äntligen få åka hem sina 12 mil tillbaka till Gol. Vi vill tacka våra Grannar tjejerna och grabbarna som ställde upp på att komma och hämta oss."

Kl 03.00 var vi väl hemma i Gol igen. Alla var väldigt omskakade, men det kunde gått så mycket värre så alla är väldigt tacksamma för det. Ni hade verkligen änglavakt den kvällen pojkar. Vi älskar er.


Kommentarer
Postat av: Saian

Tack alla som ställde upp. Betyder jätte mycket för oss<3

2009-10-24 @ 13:30:37
Postat av: Jocke

Skit,fy fan. Ni får vara rädda om er, vill ha hem er alla till Sverige igen! Love you all! <3

2009-10-24 @ 14:47:11
Postat av: Amanda

herre gud! vilkten skuk änglavakt, ingen skadad! ni får ta det lungt så alla kommer hem! puss

2009-10-24 @ 14:50:51
URL: http://amandaoliviapetersson.blogg.se/
Postat av: Lolliseen

Hjälp! VAR RÄDDA OM ER :( <3

2009-10-25 @ 12:18:08
URL: http://lolliettan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0