Lost in Norway?

så var det äntligen dags för den efterlängtade avfärden till landet norge. som sagt så var det gol som stod utskrivet på kartan. samling vid eurostop kl7.45 därefter bar det iväg i två mkt väl lastade bilar, men som sagt, litet och trångt= hög mysfaktor!

vägen upp till götet gick galant inga större svåigheter, men som sagt det är ju ingen riktigt raodtrip om allt går som planerat. innan vi passerat norska gränsen så var vi såklart tvungna att fylla på våra resurser ännu mer. riktningen blev GODISFABRIKEN i svinesund. drömmen för varande litet energisnippe till barn i världen, mardrömmen för varande mor med sina överaktiva ungar med för hög sockernivå. vi trivdes.

efter att ha laddat upp med socker så var det oslo som gällde, in i oslo, inga problem. ut ur oslo, lite större problem. efter många stopp på avfarter, varv i rondeller, korsande av linjer och vägvisande norrmän så kom vi faktist på att det kan vara bra att ha en karta med sig i bilen. efter en timmes försening i oslo så var vi äntligen på väg ur staden ocvh in i skogen, mot Gol. vill bara tillägga att kommunikation mellan två bilar utan mobiler elr annan teknisk utrustning är svårare än vad man tror. men med starka röster och envishet funkar allt tillslut.


väl framme i Gol så checka vi in på det mkt hemtrevliga Pershotell. till vår förvåning så var våra 4bädds rum två st mkt fina 6 sängs rum. vardagsrum och kök, badrum, sovrum och loft. kan ju inte bli bättre.
just nu så är familjen pärsson lite utspridd, petra och johan har bänkat sig med film. albin och fidde har starta upp sitt lan och jag och nicklas var så klart tvungna att titta in hotellet och dess internet lite mer.vårt resultat för kvällen: gol har blivit en aning underskattatd bara på vårt idylliska hotell så har vi badland, spa, gym, bowling och vem vet vad som väntar mer. medeltidsbyn kanske är värt ett besök ?

1 liter lingon i väskan. ingen hit albin ?

peace out from the Pärssons

Kommentarer
Postat av: altemyr

haha du är aktiv med bloggen! bra. Dock tycker jag du skriver för mycket detaljer.. bara så du vet raring! Nu dags för lite sömn, svin trött. Har bra nyheter för dig om London. Stay in touch. LOVE YOU

2009-08-24 @ 02:25:01
URL: http://altemyr.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0