Ekonomiska eller snåla?

Dagens citat, Johan: "Vi är så snåla att mjölken hinner gå ut innan vi dricker den"
Dagens outfit på Fortura slakteri: Vita midjebyxor för flickorna, blå för guttarna, vit t-shirt/skjorta, trätofflor och hårnät.

Idag var det samling på Nortura slakteri kl 10.00 för information om vårt nya arbete. spända och lite nervösa, det får man faktist vara när man ska börja jobba på slakteri. vi fick lite information om lönerna och de olika avdelningarna. det verkar som att vi allihopa kommer hamna på en och samma avdelning. TOPPEN! Klippning av fåren är det som gäller. vi kommer stå på varsin position med en klippemasin i handen och snagga de kommande fåren som hänger från taket. Det här kommer bli hur bra som helst. Innan de kommer till oss så har de precis blivit avslivade. Jag kommer se det så här, vi har blivit får frisörer. Och eftersom de inte har så mkt livskraft kvar så kan de inte klaga på frisyren.
Inredningen annars i slakteriet är väldigt natur-inspirerat, kor som hänger från taket, päls och ull i containrar.

Instruktioner för en av våra positioner.

Eftermiddagen bestod utav träning. En jogging runda upp mot berget, mycket fin miljö. blir upp någon dag när solen tittar fram och knäppa lite bilder. Efter löpningen var det ner i gymmet. Ikväll blir det mys med film och chokladpudding!

Kärlek från oss till er
/Fam Pärsson

Kommentarer
Postat av: fridisen

vad kommer familjen pärsson ifrån? skype snart är det som g'äller. Din blogg växer med intresse hos mig. Jag har massa att berätta.. tar det i ett mail. Älskar dig min slaktar kvinna.. ps. Lägg in bild på din arbets outfit!

2009-08-25 @ 20:30:03
URL: http://altemyr.blogg.se/
Postat av: laxflax

KOM HEM!? det e ju fest nu på torsdag som ni missar ;( planerar inför en norge resa snart så får vi se vad som händer :D <3

2009-08-26 @ 02:39:48
Postat av: Anonym

det är bra att du ser det som att du är frisör som får klippa hur du vill! jag hade kanske sett det på annat vis, inte vet jag...vegetarianen själv har talat. hahaha men trivs du där? ta mer bilder hur det ser ut!!! =) saknar dig f2are!

2009-08-26 @ 17:45:18
Postat av: Amanda

av amanda är det ju, glömde att skriva det!!

2009-08-26 @ 17:45:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0